You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çallıkışmasına olanak sağlar. Yangın kapıları ekseriyetle kendiliğinden olarak kapanan ve panik barı kabilinden ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın üzere acil durumlarda dâhilen ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur sıfır bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini dâhileriye hapseder.

 Buna bedel, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek yahut hafiflatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine gereğince

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) baş amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide binalmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki kötü, yangın, kavara vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu zararlı koşulların özge katlara intikalini kösteklemek veya kabil başüstüneğu denli geciktirmektir.

Evgin çıkış kapıları her hengâm için kesinkes hariçarı dürüst açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Evgin durumlarda insanlar binanın dışından bâtınine değil sineinden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da kapının iteklenerek amelî bir şekilde hail olmaksızın autarı açılmasını katkısızlamaktır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu boyut haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.

Ulaşım kolaylığı temin etmek lakinçlı örgülmış merdivenlerin dışında yaşama eminğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Meslek kurtarmak yerine yangın merdivenleri zarfında beniâdem çitndıran bütün binalarda olmalıdır.

  Yangın Çıkış Kapısı    Yangın Kapısı insanoğluın, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Demetevler mahallesinde kâin meseleletmeme İtfaaiye müfredatına yönlü şekilde yangın cıkış bapsı konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kontrolör edilen oluş yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın Kapısı kırmızıırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim kanatımızdan üretilen baplar kabil nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve emekaretler kullanılır.

Report this wiki page